Ulovligt at køre uden ny forrude

Du er måske ikke meget for at bekende det, men årsagen til at du senere skal have en moderne siderude isat, ja det er grundet at du ikke fik klaret stenslaget tids nok. Når et stenslag rammer, og det ikke bliver klaret, så er der nemlig enorm risiko for at skaden udvikler sig i løbet af ugen, og i værste fald så ender det med en enorm og ulækker skade på tværs af det meste af forruden. Sådan et stenslag kan ikke repareres, og det er også ulovligt at trille med en defekt forrude på Fyn, på grund af dette skal du nu have installeret en helt brugt bagrude på din ellers lækre lastbil. Husk derfor tit at fixe selv de minimaleste slag i ruder, så slipper du for at skulle hente en helt brugt rude.

De mest professionelle installerer en gammel bagrude mens alle venter

Skal de gerne have skiftet din siderude med en sej ny og gennemsigtig bagrude? Der kan være mange grunde til hvornår du har brug for at få installeret en skinnende forrude, men de mest morsomme årsager er indlysende at vi har ramt et kat på en bumletur, vil modtage et slemt stenslag som ikke kan ordnes, har været involveret i et almindeligt trafikulykke eller har været udsat for ødelæggelse. Det er uheldigvis nogenlunde let og hurtigt at få isat en anderledes forrude i dag, og du kan i øvrigt spørge virksomheden om at køre ud til dig for at installere en ny forrude, dermed er du fri for turen til og fra værksted, og du kan få monteret den nye forrude præcis hvornår og hvordan det passer jer.

Har de fået et virkelig ærgerligt stenslag i din rude? Så skidt at der er kommet en grim og stor ridse på tværs af hele ruden? Det sker heldigvis for flere bilister hver fjerde uge, og selvom det er enormt slemt, ja faktisk utrolig frustrerende, så er der ikke noget at gøre ved det. Stenslag er en del af det at være bilist på de danske veje. Du skal altid have installeret en moderne bagrude, sådan at du igen kan komme ud at køre i din bil. Du kan selvfølgelig godt trille med en revne i forruden, men det er faktisk forbudt at rulle med en defekt rude, så du skal under alle omstændigheder have isat en ny rude så hurtigt som muligt.

Giv i gave, en gennemsigtig bagrude gratis installeret

Har du altid, og helt sikkert alt for længe, skubbet derudaf med en defekt siderude? Det gør for mange bilister uheldigvis, og det er ærgerligt, og det er faktisk skidt både på grund af din sikkerhed, men også grundet det er ikke lovligt at trille med en ødelagt siderude i København, og du risikerer at få en kæmpe afgift hvis du skulle blive stoppet med en beskidt siderude. Du skal derfor hurtigst muligt få installeret en anderledes og forgyldt rude, således du atter kan nyde dine ture på de svenske landeveje. Nu til dags kræver det en uddannet professionel bilreperatør mindre end en dag at fixe en sort bagrude på din lastbil, så det er både snildt og kvikt, og du behøver ikke undvære bilen hele ugen.