Ulovligt at køre uden ny forrude

Du er måske ikke så meget for at indrømme det, men årsagen til at du på et tidspunkt skal have en anderledes forrude monteret, ja det er på grund af du ikke fik klaret stenslaget hurtigt nok. Når et sten slag rammer, og det ikke bliver ordnet, så er der jo kæmpe mulighed for at skaden bliver værre i løbet af ugen, og i skrækscenariets tegn, så ender det med en mindre og klam stenslag på tværs af det meste af forruden. Sådan en revne kan ikke klares, og det er også forbudt at køre med en ødelagt rude i Danmark, derfor skal du nu have installeret en helt brugt rude på din ellers moderne bil. Husk derfor tit at reparere selv de små forruder, så slipper du for at skulle købe en fuldstændig anderledes forrude.

Vi monterer en anderledes rude i mens kollegaen keder sig

Vil du have udskiftet din rude med en ny og måske gennemsigtig rude? Der kan være flere grunde til hvordan du har behov for at få installeret en anderledes forrude, men de mest typiske grunde er uden tvivl at vi har ramt et hest på en bumletur, vil få 1 slemt stenslag i ruden som ikke kan ordnes, har været involveret i et middelt trafikulykke eller har været udsat for ødelæggelse. Det er heldigvis okay snildt og hurtigt at få installeret en gennemsigtig rude i dag, og du kan sågar bede virksomheden om at komme ud til din adresse for at isætte den nye forude, dermed er du fri for køreturen til og fra værksted, og du kan få installeret den nye rude præcis hvorhen og hvor det passer din far.

Har dit køretøj fået et autentisk slemt stenslag i din rude? Så ærgerligt at der er kommet en ærgerligt og synligt revne over hele hele bagruden? Det sker uheldigvis for adskillige kørere hver eneste dag, og selvom det er så forfærdeligt, ja faktisk utrolig frustrerende, så er der ikke noget at gøre ved det. Stenslag er en del af det at være bilist på de danske veje. Du skal naturligvis have monteret en ny bagrude, sådan at du igen kan se at køre i din bus. Du kan selvfølgelig godt cykle med en revne i bagruden, men det er faktisk ulovligt at trille med en defekt rude, så du skal under alle omstændigheder have isat en ny forrude så hurtigt som muligt.

Se en sort siderude gratis ordnet

Har du længe, og helt sikkert alt for længe, trillet rundt med en gammel bagrude? Det gør alt for adskillige bilister uheldigvis, og det er slemt, og det er faktisk ærgerligt både grundet din egen sikkerhed, men også på grund af at det er ulovligt at trille med en beskidt bagrude i Danmark, og du risikerer at få en kollosal afgift hvis nu du bliver standset med en beskidt siderude. Du bør derfor med det samme få installeret en moderne og sikker rude, således du igen kan elske dine ture på de svenske landeveje. I dag tager det en uddannet montør mindre end en uge at fixe en ny bagrude på din bus, så det er både ubesværet og hurtigt, og du behøver ikke undvære cykler hele dagen.