Fordele og ulemper ved flyttefirmaer


når man hyrer et flyttefirma til at flytte for en, så slipper man for selv at skulle tænke over det praktiske og logistiske i forhold til at få flyttet sagerne fra a til b. man sparer altså en masse kvalitetstid og kræfter, så man i stedet kan lægge sin energi i at få indrettet sit nye hjem. når man skal flytte, er det vigtigt, at man har den følelse, at der bliver passet skidt på ens objekter. det er kompetente flyttemænd, der er vant til at ordne skrøbelige kasser og bære borde, uden at får skrammer. flyttefirmaerne sikrer en høj kvalitet, så der overhovedet ikke sker nogle ødelæggelser under flytningen. men som med alt andet, så kan objekter jo gå i stykker under transport, så det må man også have med i tankerne. derudover kommer, at det kan være billigere selv at organisere og flytte sine sager, selvom man burde have fat i en flyttebil. uanset hvad så må man vurdere, hvad der bedst kan afregne sig, når man står over for sin flytning. hvis man vil spare kvalitetstid og anstrengelse, så kan man bare læne sig tilbage og overlade det hårde arbejde til flyttefirma. hvis man vil spare valuta må man løfte i arbejdstøjet selv og bruge den tid og de kræfter, som det kræver.

gode råd hvis man får opbakning fra et flyttefirma

inden man kun ringer til det første og skarpeste flyttefirma, er det en god idé at danne sig et overblik over de andre firmaers pengebeløb. nogle virksomheder er medlem af dmf, som er dansk møbeltransport forening, som garanterer en effektiv flytning. derfor kan man starte med at efterforske markedet og hente aftale fra de diverse virksomheder, så man kan finde det til den bedste omkostning. det laver man ved at udfylde en formular, hvor man skriver, hvilken adressen afhentningen skal ske på, og hvor flyttelæsset burde køres hen. yderligere burde man oplyse dem omkring, om det er en komplet flytning, eller det kun drejer sig om nogle kasser. nogle selskaber tilbyder også nedpakning, så det skal man også krydse af, om man ønsker. de har også tips og tricks til, hvorfor man bedst og nemmest pakker sine objekter, så man kan fremfinde dem igen, når de skal pakkes ud, og så de overhovedet ikke går i stykker undervejs. for eksempel kan man fremfinde tegnefilm, der peger, hvordan man kan pakke tallerkner, vaser, skåle og glas.
hvis man vil kigge kvaliteten og standarden, kan man læse adskillige kundeanmeldelser på firmaernes barndomshjemmesider. der kan man læse, hvor tilfredse tidligere kunder har været.