Få det smukkeste resultat med ’single lash’ eyelash extensions.


Eyelash extensions er muligvis kommet for at blive, i mange år ejer børn i hele verden benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er nok turen kommet til det næste skridt. Man behøver slet ikke længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver ikke slide sit dankort ved at handle adskillige typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel falder af i løbet af et parforhold dage. Løsningen på hver og en disse årlige sysler og uheld er nok eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og anderledes længder på eyelash extensions, derfor kan i mixe og matche som du selv ønsker og opnå dét resultat du drømmer såfremt. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo burde du kun én gang såfremt måneden koncentrere i om at få smukke vipper og resten af tiden kan i anvende på at nyde det smukke resultat. tit vil man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. vælger i at få lavet eyelash extensions gider du først blive grundigt guidet gennem de talløs anledninger, der findes anderledes længder, der tit ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der diverse tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt da capo du håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er nok fuldkommen ufarligt og faktisk utrolig blødt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, talrig klienter vælter i søvn, da dét er næsten sikkert så afslappende, enkelt for at kunne vågne op og se det pæne resultat. mangfoldig brugere af eyelash extensions ejer forvejen efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere vil nøjes med deres naturlige vipper. det tager lille 1,fem-2,fem år at få eyelash extensions, men resultatet er næsten sikkert absolut ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden maske, da dét fleste steder går ud over påsætningstiden, forudsat teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions vil med klokken selv falde af, forudsat næppe i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, om man håber at fjerne sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er muligvis fjernelsen kostfrit fleste steder.


eyelash extensions

Sådan passer du højest på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget adskillige år for at opnå resultatet af ens drømme vipper er næsten sikkert dét klart, at man drømmer at passe nyttigt på dem, så de holder så i lang tid som muligt. Der er nok som med alle andre skønhedsbehandlinger nogle retningslinjer man kan følge, når man håber at opnå det optimal mulige resultat. Når du forlader salonen må du ikke træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen skal have lov at hærde for at dine eyelash extensions kan sætte sig fast. dét er næsten sikkert dog tilladt at liste i bad efter 4-5 timer, så længe man næppe knager øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper området rundt øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales ligeledes at man næppe tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du efterlader salonen kan du tilkøbe, dersom næppe det er muligvis med i prisklassen, en afrensningsvæske til dine nye vipper, det anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte jeres eyelash extensions er helt sikkert ekstremt følsom for olierede ting og dét anbefales derfor at man overhovedet ikke anvender olierig sminke fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions i ønsker påført kan du jo utæmmet vælge mellem tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at du slet ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – egentlig anbefales det at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på dine nye vipper. hvis i en aften skal til et højere arrangement og drømmer at give jeres vipper flere meget fylde kan du påføre mascara på det yderste af dine vipper, du skal kun huske at borttage den inden i går i seng for at skade vipperne yngst muligt, i massevis teknikere ejer en eller flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. jeres friske vipper er næsten sikkert produceret med en c-kurve, der laver at de hele tiden gider bue flot og simultan give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne store jeres naturlige vipper og jeres extensions. enkelte mennesker udskiller per natur flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af jeres friske eyelash extensions.det kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

en god del teenagere piger og børn går op i deres look, et yndigt ydre er nok dét perfekte visitkort, uanset da capo man er nok i uddannelse eller er muligvis midt i sin karriere. flere adskillige ser på omkostningerne for eyelash extensions og tænker, at dét umuligt kan betale sig, årsagen for disse sind er oftest at den første behandling typisk koster rundt 500-1000 kr. afhængigt af om man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster mellem 250-600 kr. det kan virke som forvirrende priser, men hvis man burde lave det op i pris og kvalitet store eyelash extensions og de enormt mange anderledes sminke produkter, der skal bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét alt andet lige op. megen børn vælger hver måned at handle 3-fem anderledes typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er muligvis virkelig ikke billige og kvalitetsprodukter koster oftest over hundred kr. pr. del. Derudover skal der bruges midler på maske fjerner og øjencreme for slet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. køber man selv falske vipper skal man lige her ligeledes op i en kryb prisklasse for at få et produkt, der overhovedet ikke falder af efter en dags tidsramme og her er dét ikke hele tiden trygt, at limen er næsten sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er nok slet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den personlige sparer man så meget, man modtager mere periode til sig selv og sine gøremål. I talløs år ejer mænd brokket sig over, at de hele tiden burde vente på deres kærester og koner fordi makeuppen skal sidde fejlfrit før man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en dag. I stedet for at bruge kvalitetstid på at få placeret en mascara, der virkelig ikke klumper samt rense af forudsat man en morgen er nok træt og grænser ved siden af, kan man bare kigge sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. det samme laver sig gældende når dagen er slut, man behøver overhovedet ikke anvende periode på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså fantastisk afskrive sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med pengene kan man ønske sig gavekort til salonen.

udefra kommende reference