Få det smukkeste resultat med ’single lash’ eyelash extensions.


Eyelash extensions er næsten sikkert kommet for at blive, i fleste år har mænd i hele verden benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er helt sikkert turen kommet til dét næste skridt. Man behøver ikke meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver overhovedet ikke slide sit dankort ved at købe andre typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig falder af i løbet af et ægtepar dage. Løsningen på hver og en disse årlige sysler og uheld er muligvis eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og forskellige længder på eyelash extensions, ergo kan i mixe og matche som i selv drømmer og opnå det resultat i drømmer om. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor skal i kun én gang såfremt måneden koncentrere i om at få smukke vipper og resten af tiden kan du anvende på at nyde dét smukke resultat. oftest gider man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. vælger i at få gjort eyelash extensions gider du først blive omhyggeligt guidet gennem de talløs potentieller, der findes diverse længder, der oftest skifter fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der anderledes tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt da capo i ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er nok fuldkommen ufarligt og egentlig utrolig blødt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, fleste klienter vælter i søvn, da dét er så afslappende, blot for at kunne vågne op og kigge det smukke resultat. rigelig brugere af eyelash extensions ejer forvejen efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere vil nøjes med deres naturlige vipper. det tager lille 1,fem-2,fem uger at få eyelash extensions, men resultatet er muligvis bestemt ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden maske, da det flere forskellige placeringer går ud over påsætningstiden, hvis teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions gider med klokken selv vælte af, når næppe du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, når man drømmer at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at bortskaffe dem selv, dog er nok fjernelsen gratis fleste placeringer.


eyelash extensions

Sådan passer i bedst på jeres eyelash extensions.

Når man først ejer ligget endnu flere timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er muligvis dét klart, at man drømmer at passe nyttigt på dem, så de holder så længe som sandsyneligt. Der er som med allesammen andre skønhedsbehandlinger få retningslinjer man kan følge, hvis man drømmer at opnå dét højest mulige resultat. Når i forlader salonen må i ikke træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 timer, dette skyldes at limen burde eje lov at hærde for at jeres eyelash extensions kan placere sig fast. dét er muligvis dog tilladt at liste i bad efter 4-5 timer, så længe man virkelig ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper området omkring øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales ligeledes at man slet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden i forlader salonen kan du tilkøbe, såfremt virkelig ikke dét er nok med i prisen, en afrensningsvæske til jeres nye vipper, dét anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte jeres eyelash extensions er næsten sikkert ekstremt følsom for olierede ting og dét anbefales derfor at man overhovedet ikke benytter olierig makeup fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions i ønsker påført kan i jo utæmmet træffe mellem tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at du næppe behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – egentlig anbefales dét at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på jeres nye vipper. såfremt i en aften skal til et bredere arrangement og drømmer at give dine vipper mere meget fylde kan du påføre mascara på det yderste af dine vipper, i skal kun huske at bortskaffe den inden du går i seng for at skade vipperne mindst muligt, mange teknikere har en eller endnu flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. jeres friske vipper er helt sikkert produceret med en c-kurve, der gør at de hele tiden vil bue pænt og samtidig give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skabet som sandsyneligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne mellem dine naturlige vipper og dine extensions. få folk udskiller per natur adskillige fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af fedt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af jeres friske eyelash extensions.det kan sagtens afskrive sig at få eyelash extensions.

mangfoldig teenagere piger og børn går op i deres look, et fantastisk ydre er helt sikkert det ideelle visitkort, trods ifald man er muligvis i studie eller er næsten sikkert midt i sin karriere. en hel del ser på beløbene for eyelash extensions og overvejer, at det umuligt kan betale sig, årsagen for disse tanker er næsten sikkert oftest at den første behandling typisk koster rundt 500-1000 kr. bundet af ifald man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. dét kan virke som uoverskuelige pengebeløb, men hvis man burde klare det op i pris og kvalitet lille eyelash extensions og de adskillig diverse makeup produkter, der burde bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét egentlig op. mange mænd vælger hver måned at handle 3-fem diverse typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er slet ikke billige og kvalitetsprodukter koster mest over 100 kr. pr. del. Derudover burde der bruges midler på makeup fjerner og øjencreme for slet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. handler man selv falske vipper skal man lige her også op i en dyr prisklasse for at få et vare, der slet ikke vælter af efter en dags periode og lige her er helt sikkert det overhovedet ikke hele tiden sikkert, at limen er helt sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er næsten sikkert slet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den personlige sparer man så meget, man modtager mere tidsramme til sig selv og sine pligt. I rigelig år ejer mænd brokket sig over, at de altid skal vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen burde sidde fejlfrit inden man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at bruge tid på at få lagt en mascara, der virkelig ikke klumper samt rense af forudsat man en morgen er nok træt og rammer ved siden af, kan man kun undersøge sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det samme gør sig gældende når dagen er nok slut, man behøver ikke bruge tidsramme på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså nyttigt afregne sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med pengene kan man ønske sig gavekort til salonen.

eksterne reference