Få det smukkeste resultat med ’single lash’ eyelash extensions.


Eyelash extensions er næsten sikkert kommet for at blive, i utallig år har børn i hele klode benyttet sig af hair extensions med smukke resultater og nu er nok turen kommet til det næste skridt. Man behøver virkelig ikke meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver virkelig ikke slide sit dankort ved at købe diverse typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel falder af i løbet af et kærestepar uger. Løsningen på alle disse månedlige sysler og ulykker er helt sikkert eyelash extensions, der findes flere teknikker og forskellige længder på eyelash extensions, ergo kan du mixe og matche som i selv ønsker og opnå det resultat du drømmer om. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor skal i kun én gang da capo måneden koncentrere i såfremt at få smukke vipper og resten af klokken kan i anvende på at nyde dét smukke resultat. oftest ejer lyst til man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne måde limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. beslutter du at få lavet eyelash extensions gider du først blive grundigt guidet gennem de megen fremtidsperspektiver, der findes anderledes længder, der tit varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der forskellige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt vedrørende i ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er muligvis ganske ufarligt og alt andet lige utrolig dejligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, fleste kunder falder i søvn, da det er så afstessende, enkelt for at kunne vågne op og se det pæne resultat. en god del brugere af eyelash extensions ejer allerede efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere vil nøjes med deres naturlige vipper. det tager mellem 1,5-2,5 uger at få eyelash extensions, men resultatet er næsten sikkert absolut ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden sminke, da det talrig områder går ud over påsætningstiden, når teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions gider med klokken selv vælte af, såfremt virkelig ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, dersom man ønsker at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er næsten sikkert fjernelsen kostfrit i massevis områder.


eyelash extensions

Sådan passer i bedst på dine eyelash extensions.

Når man først ejer ligget flere år for at opnå resultatet af ens drømme vipper er dét klart, at man håber at passe skidt på dem, så de holder så længe som sandsyneligt. Der er muligvis som med hver og en andre skønhedsbehandlinger nogle retningslinjer man kan følge, ifald man håber at opnå dét optimal mulige resultat. Når i efterlader salonen må du ikke træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 timer, dette skyldes at limen burde have lov at hærde for at jeres eyelash extensions kan sætte sig fast. det er dog tilladt at liste i bad efter 4-fem år, så længe man overhovedet ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper miljøet gennem øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales også at man næppe tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden i efterlader salonen kan du tilkøbe, dersom ikke det er helt sikkert med i prisen, en afrensningsvæske til jeres nye vipper, dét anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte jeres eyelash extensions er næsten sikkert ekstremt følsom for olierede ting og det anbefales derfor at man næppe anvender olierig make-up fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions du ønsker påført kan du jo utæmmet vælge mellem tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at i slet ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – alt andet lige anbefales dét at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på jeres nye vipper. såfremt i en aften burde til et højere arrangement og ønsker at give jeres vipper ekstra meget fylde kan du påføre mascara på det yderste af dine vipper, du skal bare huske at bortskaffe den før du går i seng for at skade vipperne yngst sandsyneligt, enormt mange teknikere ejer en eller flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. dine friske vipper er helt sikkert produceret med en c-kurve, der laver at de hele tiden vil bue fantastisk og samtidig give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som sandsyneligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne lille dine naturlige vipper og jeres extensions. enkelte mennesker udskiller per natur adskillige fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af jeres friske eyelash extensions.dét kan sagtens afskrive sig at få eyelash extensions.

en god del børn piger og kvinder går op i deres stil, et pænt ydre er helt sikkert det ideelle visitkort, trods ifald man er næsten sikkert i studie eller er nok midt i sin karriere. nogen ser på omkostningerne for eyelash extensions og tænker, at dét håbløst kan afregne sig, grunden for disse sind er muligvis tit at den første behandling typisk koster omkring 500-1000 kr. afhængigt af vedrørende man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster mellem 250-600 kr. dét kan virke som uoverskuelige priser, men dersom man skal klare det op i omkostning og kvalitet store eyelash extensions og de en god del andre makeup ting, der skal anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det egentlig op. mangefold kvinder beslutter hver måned at købe 3-5 anderledes typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er helt sikkert næppe billige og kvalitetsprodukter koster mest over hundred kr. pr. del. Derudover skal der bruges valuta på sminke fjerner og øjencreme for slet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. køber man selv falske vipper burde man her ligeledes op i en kryb prisklasse for at få et vare, der virkelig ikke falder af efter en dags tidsramme og her er nok dét virkelig ikke altid sikkert, at limen er muligvis allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er næsten sikkert overhovedet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den personlige sparer man så meget, man modtager mere periode til sig selv og sine pligt. I utallig år har mænd brokket sig over, at de hele tiden skal vente på deres kærester og koner grundet makeuppen burde sidde fejlfrit før man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at anvende tid på at få placeret en mascara, der slet ikke klumper samt rense af ifald man en morgen er helt sikkert træt og grænser ved siden af, kan man bare inspicere sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme laver sig gældende når dagen er nok slut, man behøver slet ikke anvende kvalitetstid på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså fantastisk afskrive sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med pengene kan man ønske sig gavekort til salonen.

udefrakommende reference