Få det smukkeste resultat med ’single lash’ eyelash extensions.


Eyelash extensions er næsten sikkert kommet for at blive, i rigelig år har damer i hele klode benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er helt sikkert turen kommet til dét næste skridt. Man behøver ikke længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver overhovedet ikke slide sit dankort ved at købe diverse typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig falder af i løbet af et kærestepar uger. Løsningen på hver og en disse årlige sysler og problemer er eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og anderledes længder på eyelash extensions, ergo kan i mixe og matche som du selv håber og opnå dét resultat du drømmer vedrørende. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor skal du kun én gang vedrørende måneden koncentrere dig såfremt at få smukke vipper og resten af klokken kan du bruge på at nyde dét smukke resultat. tit ejer lyst til man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. beslutter du at få lavet eyelash extensions vil du først blive omhyggeligt guidet gennem de en stor del muligheder, der findes forskellige længder, der mest varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der forskellige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt om du håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er helt sikkert fuldkommen ufarligt og i og for sig utrolig skønt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, flere forskellige kunder falder i søvn, da det er nok så afslappende, blot for at kunne vågne op og kigge det pæne resultat. talrig brugere af eyelash extensions ejer forvejen efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere vil nøjes med deres naturlige vipper. det tager lille 1,fem-2,5 år at få eyelash extensions, men resultatet er besluttet ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden sminke, da dét rigelig steder går ud over påsætningstiden, når teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions vil med klokken selv vælte af, såfremt overhovedet ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, ifald man ønsker at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at bortskaffe dem selv, dog er muligvis fjernelsen kostfrit en god del områder.


eyelash extensions

Sådan passer i højest på dine eyelash extensions.

Når man først har ligget flere uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er muligvis det klart, at man drømmer at passe godt på dem, så de holder så længe som muligt. Der er helt sikkert som med allesammen andre skønhedsbehandlinger få retningslinjer man kan følge, hvis man ønsker at opnå det højest mulige resultat. Når du forlader salonen må du virkelig ikke træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen burde have tilladelse at hærde for at jeres eyelash extensions kan sætte sig fast. det er næsten sikkert dog tilladt at løbe i bad efter 4-fem timer, så længe man ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper området gennem øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales også at man virkelig ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før du efterlader salonen kan i tilkøbe, når ikke dét er med i prisklassen, en afrensningsvæske til jeres nye vipper, dét anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte jeres eyelash extensions er helt sikkert yderst følsom for olierede ting og dét anbefales ergo at man virkelig ikke bruger olierig make-up fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions du ønsker påført kan du jo frit træffe lille tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at i slet ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – faktisk anbefales det at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på dine nye vipper. ifald du en aften skal til et større arrangement og håber at give jeres vipper mere vildt meget fylde kan i påføre mascara på dét yderste af dine vipper, i burde bare huske at bortskaffe den inden i går i seng for at skade vipperne mindst sandsyneligt, flere andre teknikere ejer en eller flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. dine nye vipper er produceret med en c-kurve, der gør at de hele tiden ejer lyst til bue fint og samtidig give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som sandsyneligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne mellem jeres naturlige vipper og dine extensions. nogle mennesker udskiller per natur endnu flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af fedt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af dine nye eyelash extensions.det kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

enormt mange børn piger og børn går op i deres udseende, et fint ydre er nok dét ideelle visitkort, trods om man er helt sikkert i uddannelse eller er helt sikkert midt i sin karriere. adskillig ser på pengebeløbene for eyelash extensions og overvejer, at det umuligt kan afregne sig, grunden for disse tanker er næsten sikkert tit at den første behandling typisk koster gennem 500-1000 kr. bundet af ifald man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster store 250-600 kr. det kan virke som hektiske omkostninger, men når man skal gøre dét op i pris og kvalitet store eyelash extensions og de mangefold anderledes maske ting, der skal anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det alt andet lige op. en god del børn beslutter hver måned at købe 3-5 diverse typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er muligvis ikke billige og kvalitetsprodukter koster mest over 100 kr. pr. del. Derudover burde der anvendes penge på make-up fjerner og øjencreme for ikke at ødelægge ens naturlige vipper. kunde man selv falske vipper skal man her også op i en kryb prisklasse for at få et produkt, der slet ikke falder af efter en dags tid og her er nok det næppe altid trygt, at limen er næsten sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er nok virkelig ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den intime sparer man vildt meget, man modtager mere tidsramme til sig selv og sine gøremål. I nogen år har mænd brokket sig over, at de hele tiden burde vente på deres kærester og koner fordi makeuppen skal sidde perfekt før man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at anvende tidsramme på at få lagt en mascara, der slet ikke klumper samt rense af ifald man en morgen er næsten sikkert træt og grænser ved siden af, kan man kun inspicere sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. dét samme gør sig gældende når dagen er muligvis slut, man behøver overhovedet ikke bruge tid på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså dygtigt afregne sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.

fremmed reference