Få det smukkeste resultat med ’single lash’ eyelash extensions.


Eyelash extensions er kommet for at blive, i mange år har kvinder i hele verden benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er turen kommet til dét næste skridt. Man behøver slet ikke længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver virkelig ikke slide sit dankort ved at købe adskillige typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig vælter af i løbet af et parforhold uger. Løsningen på allesammen disse årlige sysler og ulykker er muligvis eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og adskillige længder på eyelash extensions, ergo kan du mixe og matche som i selv drømmer og opnå dét resultat i drømmer såfremt. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor burde i kun én gang ifald måneden koncentrere dig vedrørende at få smukke vipper og resten af klokken kan du bruge på at nyde dét smukke resultat. oftest gider man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. beslutter i at få dannet eyelash extensions har lyst til du først blive omhyggeligt guidet gennem de mangefold chancer, der findes anderledes længder, der mest varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der adskillige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt såfremt i drømmer ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er nok fuldkommen ufarligt og egentlig utrolig dejligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, mange kunder falder i søvn, da dét er muligvis så afslappende, blot for at kunne vågne op og opdage det flotte resultat. adskillig brugere af eyelash extensions har forvejen efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere vil nøjes med deres naturlige vipper. dét tager store 1,fem-2,fem timer at få eyelash extensions, men resultatet er helt sikkert helt trygt ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden makeup, da dét fleste områder går ud over påsætningstiden, såfremt teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions vil med klokken selv vælte af, dersom overhovedet ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, forudsat man håber at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er muligvis fjernelsen kostfrit nogen placeringer.


eyelash extensions

Sådan passer i bedst på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget flere timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er muligvis det klart, at man ønsker at passe dårligt på dem, så de holder så i lang tid som sandsyneligt. Der er muligvis som med allesammen andre skønhedsbehandlinger enkelte retningslinjer man kan følge, dersom man drømmer at opnå det optimal mulige resultat. Når du efterlader salonen må du ikke træne eller liste i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen skal have tilladelse at hærde for at jeres eyelash extensions kan placere sig fast. det er muligvis dog tilladt at liste i bad efter 4-5 år, så længe man ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper området rundt øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales også at man slet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden i forlader salonen kan du tilkøbe, såfremt slet ikke det er med i prisklassen, en afrensningsvæske til jeres friske vipper, dét anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte jeres eyelash extensions er nok yderst følsom for olierede ting og dét anbefales derfor at man næppe bruger olierig sminke fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions i håber påført kan du jo naturligt vælge store tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at i næppe behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – dybest set anbefales det at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på dine friske vipper. dersom i en aften skal til et bredere arrangement og ønsker at give jeres vipper flere vildt meget fylde kan i påføre mascara på det yderste af dine vipper, i burde bare huske at bortskaffe den inden i går i seng for at skade vipperne yngst sandsyneligt, enormt mange teknikere ejer en eller flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. jeres friske vipper er produceret med en c-kurve, der gør at de hele tiden vil bue pænt og simultan give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne lille dine naturlige vipper og dine extensions. enkelte personer udskiller per natur flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af jeres nye eyelash extensions.dét kan sagtens afregne sig at få eyelash extensions.

en hel del unge piger og piger går op i deres look, et pænt ydre er muligvis det ideelle visitkort, uanset såfremt man er næsten sikkert i studie eller er muligvis midt i sin karriere. en god del ser på beløbene for eyelash extensions og tænker, at dét umuligt kan afbetale sig, grunden for disse minder er muligvis oftest at den første behandling typisk koster omkring 500-1000 kr. bundet af da capo man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. det kan virke som uoverskuelige beløb, men ifald man skal lave dét op i pris og kvalitet lille eyelash extensions og de mange andre makeup produkter, der burde anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét dybest set op. enormt mange piger vælger hver måned at handle 3-5 adskillige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er næsten sikkert overhovedet ikke billige og kvalitetsprodukter koster tit over hundred kr. pr. del. Derudover skal der anvendes midler på sminke fjerner og øjencreme for overhovedet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. kunde man selv falske vipper skal man lige her ligeledes op i en dyr prisklasse for at få et produkt, der overhovedet ikke falder af efter en dags tid og lige her er dét virkelig ikke hele tiden sikkert, at limen er næsten sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er helt sikkert virkelig ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den intime sparer man meget, man modtager mere tidsramme til sig selv og sine pligt. I en god del år ejer mænd brokket sig over, at de altid burde vente på deres kærester og koner grundet makeuppen skal sidde fejlfrit inden man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at bruge tidsramme på at få placeret en mascara, der virkelig ikke klumper samt rense af såfremt man en morgen er næsten sikkert træt og grænser ved siden af, kan man bare inspicere sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. det samme laver sig gældende når døgnet er muligvis slut, man behøver slet ikke anvende tidsramme på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså dårligt betale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.

ydre reference