Få det smukkeste resultat med ’single lash’ eyelash extensions.


Eyelash extensions er helt sikkert kommet for at blive, i utallig år ejer damer i hele klode benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er turen kommet til det næste skridt. Man behøver overhovedet ikke længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver virkelig ikke slide sit dankort ved at købe anderledes typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig falder af i løbet af et kærestepar år. Løsningen på alle disse årlige sysler og forhindringer er eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og andre længder på eyelash extensions, derfor kan i mixe og matche som du selv ønsker og opnå dét resultat i drømmer om. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo skal i kun én gang såfremt måneden koncentrere dig da capo at få smukke vipper og resten af klokken kan i bruge på at nyde dét smukke resultat. mest ejer lyst til man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. beslutter du at få ordnet eyelash extensions gider i først blive omhyggeligt guidet gennem de fleste potentieller, der findes forskellige længder, der tit ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der andre tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt ifald du drømmer ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er nok ganske ufarligt og faktisk utrolig dejligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, talrig klienter vælter i søvn, da dét er helt sikkert så afstessende, enkelt for at kunne vågne op og percipere dét flotte resultat. enormt mange brugere af eyelash extensions ejer allerede efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere gider nøjes med deres naturlige vipper. dét tager lille 1,5-2,5 år at få eyelash extensions, men resultatet er nok bestemt ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden sminke, da det flere andre områder går ud over påsætningstiden, dersom teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions har lyst til med tiden selv vælte af, hvis virkelig ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, om man håber at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er helt sikkert fjernelsen kostfrit flere andre placeringer.


eyelash extensions

Sådan passer i højest på jeres eyelash extensions.

Når man først ejer ligget endnu flere uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er nok dét klart, at man drømmer at passe skidt på dem, så de holder så længe som muligt. Der er næsten sikkert som med allesammen andre skønhedsbehandlinger fåtal retningslinjer man kan følge, hvis man drømmer at opnå dét bedst mulige resultat. Når i forlader salonen må du næppe træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 timer, dette skyldes at limen skal have tilladelse at hærde for at jeres eyelash extensions kan sætte sig fast. dét er nok dog tilladt at liste i bad efter 4-5 år, så i lang tid man overhovedet ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper området gennem øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales ligeledes at man slet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du forlader salonen kan i tilkøbe, såfremt overhovedet ikke dét er med i prisklassen, en afrensningsvæske til jeres friske vipper, dét anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte jeres eyelash extensions er muligvis ekstremt følsom for olierede produkter og det anbefales derfor at man virkelig ikke anvender olierig make-up fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions du drømmer påført kan du jo utæmmet vælge mellem tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at du virkelig ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – i grunden anbefales det at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på dine friske vipper. forudsat i en aften skal til et bredere arrangement og ønsker at give jeres vipper ekstra vildt meget fylde kan i påføre mascara på det yderste af jeres vipper, i skal bare huske at borttage den inden i går i seng for at skade vipperne mindst muligt, talløs teknikere ejer en eller flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. dine nye vipper er muligvis produceret med en c-kurve, der gør at de hele tiden ejer lyst til bue pænt og synkron give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skabet som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne store jeres naturlige vipper og dine extensions. fåtal personer udskiller per natur endnu flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af fedt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af jeres nye eyelash extensions.dét kan sagtens afskrive sig at få eyelash extensions.

mangfoldig teenagere piger og kvinder går op i deres stil, et smukt ydre er nok dét rette visitkort, omend ifald man er muligvis i uddannelse eller er nok midt i sin karriere. en stor del ser på pengebeløbene for eyelash extensions og tænker, at dét umuligt kan afregne sig, grunden for disse tanker er muligvis tit at den første behandling typisk koster gennem 500-1000 kr. bundet af såfremt man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster mellem 250-600 kr. det kan virke som forvirrende omkostninger, men såfremt man skal fikse dét op i pris og kvalitet lille eyelash extensions og de en stor del diverse makeup ting, der burde bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét alt andet lige op. en god del piger vælger hver måned at handle 3-fem andre typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er næsten sikkert slet ikke billige og kvalitetsprodukter koster tit over 100 kr. pr. del. Derudover burde der bruges mynter på maske fjerner og øjencreme for ikke at ødelægge ens naturlige vipper. køber man selv falske vipper skal man lige her også op i en kryb prisklasse for at få et produkt, der næppe falder af efter en dags tidsramme og her er helt sikkert det virkelig ikke hele tiden trygt, at limen er nok allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er næsten sikkert slet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den private sparer man meget, man får mere tidsramme til sig selv og sine gøremål. I nogen år har mænd brokket sig over, at de altid burde vente på deres kærester og koner fordi makeuppen skal sidde perfekt før man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at bruge kvalitetstid på at få lagt en mascara, der næppe klumper samt rense af forudsat man en morgen er muligvis træt og grænser ved siden af, kan man kun tjekke sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. det samme gør sig gældende når dagen er helt sikkert slut, man behøver næppe bruge periode på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså dårligt afbetale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med pengene kan man ønske sig gavekort til salonen.

eksterne reference