Få det smukkeste resultat med ’single lash’ eyelash extensions.


Eyelash extensions er nok kommet for at blive, i utallig år ejer kvinder i hele klode benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er turen kommet til det næste skridt. Man behøver slet ikke længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver ikke slide sit dankort ved at handle forskellige typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig vælter af i løbet af et ægtepar år. Løsningen på alle disse månedlige sysler og situationer er eyelash extensions, der findes endnu flere teknikker og andre længder på eyelash extensions, ergo kan i mixe og matche som du selv drømmer og opnå det resultat du drømmer såfremt. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor skal du kun én gang ifald måneden koncentrere dig såfremt at få smukke vipper og resten af tiden kan du bruge på at nyde det smukke resultat. tit vil man komme ud for at teknikerne bruger ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne måde limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. beslutter du at få skabt eyelash extensions gider du først blive grundigt guidet gennem de nogen lejligheder, der findes adskillige længder, der mest ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der diverse tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt ifald i ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er nok ganske ufarligt og dybest set utrolig dejligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, megen kunder falder i søvn, da det er nok så afslappende, blot for at kunne vågne op og stirre dét pæne resultat. nogen brugere af eyelash extensions har forvejen efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere har lyst til nøjes med deres naturlige vipper. dét tager mellem 1,fem-2,5 år at få eyelash extensions, men resultatet er næsten sikkert besluttet ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden makeup, da det talløs placeringer går ud over påsætningstiden, såfremt teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions ejer lyst til med klokken selv falde af, når virkelig ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, ifald man håber at fjerne sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er fjernelsen gratis i massevis placeringer.


eyelash extensions

Sådan passer du højest på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget flere uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er muligvis dét klart, at man ønsker at passe dygtigt på dem, så de holder så længe som sandsyneligt. Der er muligvis som med hver og en andre skønhedsbehandlinger få retningslinjer man kan følge, ifald man ønsker at opnå dét højest mulige resultat. Når du efterlader salonen må du virkelig ikke træne eller liste i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 timer, dette skyldes at limen burde have tilladelse at hærde for at dine eyelash extensions kan placere sig fast. dét er dog tilladt at gå i bad efter 4-5 timer, så længe man ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper miljøet gennem øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales ligeledes at man ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden i forlader salonen kan i tilkøbe, forudsat næppe det er med i omkostningen, en afrensningsvæske til dine friske vipper, dét anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte jeres eyelash extensions er muligvis yderst følsom for olierede ting og dét anbefales derfor at man ikke anvender olierig makeup fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions du ønsker påført kan du jo utæmmet vælge lille tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at du slet ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – faktisk anbefales det at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på jeres nye vipper. når du en aften skal til et større arrangement og håber at give jeres vipper ekstra meget fylde kan du påføre mascara på det yderste af dine vipper, i skal bare huske at bortskaffe den inden i går i seng for at skade vipperne yngst muligt, mange teknikere har en eller endnu flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. jeres friske vipper er muligvis produceret med en c-kurve, der laver at de altid vil bue fantastisk og simultan give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skabet som sandsyneligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne lille jeres naturlige vipper og dine extensions. fåtal folk udskiller per natur adskillige fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af fedt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af jeres friske eyelash extensions.det kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

nogen børn piger og børn går op i deres look, et smukt ydre er muligvis dét perfekte visitkort, omend såfremt man er næsten sikkert i uddannelse eller er helt sikkert midt i sin karriere. utallig ser på beløbene for eyelash extensions og tænker, at det håbløst kan afskrive sig, grunden for disse sind er tit at den første behandling typisk koster omkring 500-1000 kr. bundet af da capo man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster store 250-600 kr. dét kan virke som hektiske omkostninger, men ifald man skal gøre dét op i pris og kvalitet mellem eyelash extensions og de talløs andre makeup produkter, der burde anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det i grunden op. mangfoldig kvinder beslutter hver måned at købe 3-fem andre typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er næsten sikkert næppe billige og kvalitetsprodukter koster mest over 100 kr. pr. del. Derudover skal der anvendes midler på make-up fjerner og øjencreme for ikke at ødelægge ens naturlige vipper. handler man selv falske vipper skal man her også op i en væsner prisklasse for at få et produkt, der virkelig ikke vælter af efter en dags periode og lige her er næsten sikkert dét slet ikke hele tiden sikkert, at limen er nok allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er næsten sikkert overhovedet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den personlige sparer man meget, man får mere tid til sig selv og sine gøremål. I adskillig år ejer mænd brokket sig over, at de altid skal vente på deres kærester og koner fordi makeuppen skal sidde perfekt før man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at bruge tid på at få placeret en mascara, der slet ikke klumper samt rense af hvis man en morgen er nok træt og grænser ved siden af, kan man bare undersøge sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme laver sig gældende når døgnet er muligvis slut, man behøver næppe bruge periode på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså fantastisk afskrive sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.

udefrakommende reference