Få det smukkeste resultat med ’single lash’ eyelash extensions.


Eyelash extensions er kommet for at blive, i mange år har piger i hele klode benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er muligvis turen kommet til dét næste skridt. Man behøver overhovedet ikke meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver næppe slide sit dankort ved at købe adskillige typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig falder af i løbet af et forhold år. Løsningen på allesammen disse månedlige sysler og problemer er eyelash extensions, der findes endnu flere teknikker og forskellige længder på eyelash extensions, ergo kan du mixe og matche som i selv ønsker og opnå dét resultat du drømmer om. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo skal i kun én gang såfremt måneden koncentrere i ifald at få smukke vipper og resten af tiden kan du bruge på at nyde dét smukke resultat. tit har lyst til man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. beslutter du at få bygget eyelash extensions vil du først blive omhyggeligt guidet gennem de rigelig potentialer, der findes forskellige længder, der tit varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der anderledes tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt om i ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er helt sikkert ganske ufarligt og faktisk utrolig rart at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, mange kunder vælter i søvn, da det er muligvis så afslappende, blot for at kunne vågne op og få øje på det smukke resultat. rigelig brugere af eyelash extensions har allerede efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere har lyst til nøjes med deres naturlige vipper. dét tager store 1,5-2,fem år at få eyelash extensions, men resultatet er helt sikkert besluttet ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden sminke, da det en stor del placeringer går ud over påsætningstiden, dersom teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions gider med tiden selv falde af, hvis slet ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, ifald man ønsker at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at bortskaffe dem selv, dog er næsten sikkert fjernelsen kostfrit talrig steder.


eyelash extensions

Sådan passer du bedst på jeres eyelash extensions.

Når man først ejer ligget adskillige år for at opnå resultatet af ens drømme vipper er dét klart, at man håber at passe dygtigt på dem, så de holder så længe som muligt. Der er som med allesammen andre skønhedsbehandlinger fåtal retningslinjer man kan følge, ifald man håber at opnå dét optimal mulige resultat. Når i efterlader salonen må du slet ikke træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 år, dette skyldes at limen skal have lov at hærde for at jeres eyelash extensions kan placere sig fast. dét er nok dog tilladt at liste i bad efter 4-fem timer, så i lang tid man slet ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper området rundt øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales også at man ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du forlader salonen kan i tilkøbe, såfremt virkelig ikke det er næsten sikkert med i omkostningen, en afrensningsvæske til dine nye vipper, dét anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte dine eyelash extensions er muligvis yderst følsom for olierede produkter og dét anbefales derfor at man næppe benytter olierig make-up fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions i drømmer påført kan du jo utæmmet træffe store tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at i næppe behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – i og for sig anbefales dét at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på dine friske vipper. hvis du en aften burde til et højere arrangement og ønsker at give dine vipper ekstra så meget fylde kan du påføre mascara på dét yderste af jeres vipper, du burde bare huske at borttage den inden i går i seng for at skade vipperne mindst sandsyneligt, fleste teknikere har en eller adskillige mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. dine friske vipper er produceret med en c-kurve, der laver at de altid gider bue flot og samtidig give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne mellem jeres naturlige vipper og jeres extensions. få personer udskiller per natur adskillige fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af fedt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af jeres nye eyelash extensions.det kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

talløs teenagere piger og børn går op i deres udseende, et fantastisk ydre er muligvis det perfekte visitkort, omend da capo man er næsten sikkert i uddannelse eller er muligvis midt i sin karriere. i massevis ser på omkostningerne for eyelash extensions og tænker, at det umuligt kan betale sig, grunden for disse sind er næsten sikkert mest at den første behandling som regel koster omkring 500-1000 kr. afhængigt af vedrørende man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster store 250-600 kr. det kan virke som forvirrende pengebeløb, men dersom man burde lave det op i omkostning og kvalitet store eyelash extensions og de mangfoldig anderledes makeup ting, der burde bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét i grunden op. nogen piger beslutter hver måned at købe 3-fem adskillige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er helt sikkert slet ikke billige og kvalitetsprodukter koster tit over 100 kr. pr. del. Derudover skal der anvendes penge på sminke fjerner og øjencreme for næppe at ødelægge ens naturlige vipper. køber man selv falske vipper burde man lige her også op i en væsner prisklasse for at få et vare, der virkelig ikke vælter af efter en dags periode og lige her er muligvis det overhovedet ikke hele tiden trygt, at limen er allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er helt sikkert virkelig ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den personlige sparer man vildt meget, man får mere periode til sig selv og sine pligt. I adskillig år ejer mænd brokket sig over, at de altid skal vente på deres kærester og koner grundet makeuppen burde sidde fejlfrit før man går ud af døren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at anvende tid på at få lagt en mascara, der ikke klumper samt rense af ifald man en morgen er muligvis træt og rammer ved siden af, kan man bare kigge sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme gør sig gældende når døgnet er nok slut, man behøver ikke anvende tidsramme på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså dygtigt betale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.

fremmed reference