De mange dødsboer begreber

Dødsboer er den vildeste ting i det moderne danmark. Dødsboer kan nemlig hentyde til så mange ting. Her kommer en definition over hvad dødsboer kan betyde.
For det første kan dødsboer henvise til et fysisk dødsbo. Med dette menes der at et dødsbo er et hjem hvor den der boede der nu er død. Dermed bliver det til et dødsbo. Et dødsbo skal ryddes efter at personen er død og det kan man efterhånden få hjælp til fra rigtig mange steder. Det kan også være at du selv vil pakke dødsboet ned. Så behøver du ikke hjælp. .

Dødsboer i kunstens verden

For det andet kan dødsboer henvise til sangen dødsboer. Dødsboer blev udgivet i sommeren sidste år og har siden står på top listerne over god musik. Dødsboer er en sang uden genre og kan derfor tiltrækkende tilhængere fra mange forskellige musik genrer. Dødsboer efter efterhånden kommet op på et million salg. Derfor har bandet Ingenting der har lavet dødsboer inviteret til åben fest med bobler og god musik for at fejre at dødsboer har solgt så godt. Det sker på fredag at ingenting inviterer til fest. De lover at dødsboer spilles ud af alle højtalere hele aftenen.

Drik kold dødsboer

Den sidste ting der også hedder dødsboer er den drikkelse som du også får om natten når du burde tage hjem. Dødsboer er nemlig også navnet på en drik. Dødsboer drikkes på kolbe og skulle sigende gøre at du ikke får tømmermænd. At man har valgt at kalde drikke for dødsboer skulle skyldes at det er en ganske afskyelig drik og man derfor føler at man dør halvt når man drikker den. Men det skyldes at dødsboer en kombination af lakrids, tang og himalaya salt og skulle være rigtig god mod tømmermænd. Nogle mener at hvis man drikker en dødsboer før sengetid så vågner man op og er frisk den næste morgen.