Alle elsker franske rødvine

I gamle dage importede Danmark primært franske rødvine. Nu til dags kan man sagtens købe vin fra mange andre vinproducerende lande som Italien, Chile og adskillige andre steder. De kan bestemt også være gode, men danskerne vil altid have et ganske særligt forhold til al vin, der er produceret i Frankrig. Franskmændene er kendte for god kvalitet og fine druer. Ingen kæler nær så meget for deres produktion og går nær så lidenskabeligt til værks. Det er en viden erfarne og kræsne vinkendere har, men også noget folk, der bare nyder et godt glas af og til, uden at være så kritiske, er klar over.

Lær mere om franske rødvine

Det kan forekomme som en stor opgave, for alvor at blive klog på franske rødvine. De forskellige områder producerer hvert år så mange forskellige produkter, med hver deres kendetegn og historie. Bourgognevine adskiller sig meget fra vine fra f.eks. Alsace. Anskaf vin et sted, der drives af entusiastiske kendere, de er i stand til at vejlede om, hvilke køb der vil passe bedst til dit behov og økonomi. Har man lyst til at blive klogere på vin, kan det være en lærerigt, kun at købe flasker fra et bestemt land og område i en længerevarende periode. Saml etiketterne fra dem du syntes bedst om eller tag et foto af flasken. Husk altid, at vin helt og holdent er en smagssag.
Dine smagsløg ikke nødvendigvis altid er enige med anmeldernes dom.

Køb franske rødvine på nettet

Der er tit masser af penge at spare på franske rødvine. Hold godt øje med tilbudsaviserne fra supermarkederne. Der er som regel også mængderabat hos de fleste vinforhandlere. Vinhandel på nettet bliver mere og mere udbredt. Det er en både nem og billig måde at handle på, gå evt. flere sammen om en bestilling.